I juni måned valgte vi at tage et par dage til Skjern, hvor vi lå på Skjern Å Camping - en rigtig hyggelig campingplads, der ligger lige ned til Skjern Å.img_2739-a_1jpg

Vi havde flot vejr i de dage vi var på pladsen. Vi havde lige investeret i et letvægts rejsefortelt - et Isabella X-Large, og det skulle afprøves. Selve teltet er egentlig ok, men næsten mere besværligt at stille op end et alm fortelt, og her senere på sæsonnen må vi erkende at vi nok aldrig bliver rigtig gode venner med teltet, så vi overvejer at gå tilbage til et skinnemonteret solsejl igen - så nu må vi se hvad det bliver til i 2014.


img_2732-ajpg

img_2729-ajpg

Vi benyttede opholdet til at gå ture langs med åen, hvor vi bl.a. kom forbi Kong Hans bro - benyttede en slæbefærge over åen. På en af turene langs med åen kom vi forbi en lystfisker, der ikke så sig for inden han kastede krogen ud, og Jørgen måtte lide den tort at blive fanget af en fluefisker, gad vist om han (fluefiskeren altså) nu går rundt og praler af at have fanget en stor torsk med flue i Skjern Å :-)

nyd billederne de taler for sig selv.
 
img_2699-ajpg

Infotavle ved åen, hvor man kan blive lidt klogere på danmarkshistorien, læs selv!


img_2698-ajpg

img_2700-ajpg

Stemningsbilleder fra å bredden


img_2701-ajpg


img_2702-ajpg

Mindesten for Kong Hans

img_2704-ajpg

Slæbefærge over Skjern Å
 
img_2705-ajpg

Her har jeg fået lokket Birgit til at agere motor!!

img_2706-ajpg

Men straffen kom prompte, for da vi kom ud på slæbefærgen var det min tur til at hive i kæden så vi kunne komme over åen.

img_2711-a_1jpg

Her ses slæbefærgen i funktion

Vi var også en tur i Bork Vikingehavn ved Ringkøbing fjord, hvor man havde stillet statuen af Holger Danske op.


img_2717-ajpg

Holger Danske i Bork Vikingehavn,. langt fra sine vante omgivelser i Helsingørimg_2719-ajpg

img_2723-ajpg

img_2724-ajpg

img_2726-ajpg

Efter nogle dejlige dage langs med Skjern å og Ringkøbing Fjord blev det hverdag igen og vi måtte køre tilbage til Sjælland.